Gietvloer showroom nu geopend voor jou!

Gietvloer showroom nu geopend voor jou!

Creative Floors heeft een gietvloer showroom in Zuid-Holland als in Noord-Brabant. Zo kun je  zelf kijken naar welke showroom op betere locatie ligt. Als je naar de showroom gaat kan je zelf kijken wat voor soort gietvloeren er zijn en of er 1 is die jij opvalt. Ze presenteren veel vloeren waardoor je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

Showroom

Tijdens een bezoek aan de showroom kun je diverse vloeren bekijken. Zo krijg je een goed direct beeld van de mogelijkheden. Natuurlijk word je voorzien van advies voor welke het beste bij jou past qua situatie en wensen. De vloeren leggen ze zelf waardoor je niet met meerdere bedrijven moet werken. Je krijgt persoonlijke aandacht en waardoor je je eigen wensen goed kan laten vervullen.

Persoonlijk advies

Als je vooraf een prijsopgave verzoekt, ontvang je een gratis gietvloer advies in 1 van de showrooms. Zo heb je al snel een idee van wat het kan kosten. Een afspraak voor persoonlijk advies duurt ongeveer een uur. Ze kijken graag naar wat jouw wensen zijn. In de showroom kan je zelf kijken wat je mooi vind en heb je misschien voorbeelden. Tijdens je bezoek wordt alles doorgenomen wat je moet weten voordat je een vloer neemt. Als een vloer niet toepasbaar is door de ondergrond of iets anders kom je er snel achter. Daarom is het belangrijk dat dit van te voren wordt doorgenomen. Wil jij graag een gietvloer of overweeg je het dan is gietvloer showroom de perfecte plek voor advies.